Δωρεάν Ποδήλατα

ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΔΗΛΑΤΑ!

Κάθε αρχή και δύσκολη. Όταν όμως πρόκειται για κάτι τέτοιο, πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο! Οι καιροί που διανύουμε είναι, αν μην τι άλλο, δύσκολοι για πολλές οικογένειες. Γι’αυτό και στόχος μας είναι να βοηθήσουμε όσους περισσότερους συνανθρώπους μας μπορούμε, προσφέροντας τους δωρεάν ποδήλατα, πλήρως λειτουργικά και τεσταρισμένα από το κατάστημα μας!

Αντί να πετάξουμε όλους τους παλιούς σκελετούς που διαθέτουμε στο κατάστημα μας, αποφασίσαμε να τους δώσουμε μια νέα ευκαιρία και να τους μετατρέψουμε σε πλήρως λειτουργικά ποδήλατα, με δικά μας έξοδα, και να τα μοιράσουμε σε εσάς μέσω κληρώσεων!

Το μόνο που έχετε να κάνετε αν κερδίσετε; Να παραλάβετε το ποδήλατο!

Μέσα από κληρώσεις, ο κάθε διαγωνιζόμενος έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το ποδήλατο που θέλει, ισάξια με όλους τους υπόλοιπους, συμπληρώνοντας απλώς την φόρμα συμμετοχής του εκάστοτε διαγωνισμού!

Ο κάθε διαγωνισμός θα διαρκεί 15 ημέρες και θα αναδικνύει έναν τυχερό μέσω κλήρωσης. Με την ανάδειξη του νικητή θα κληρώνονται και δύο ακόμη επιλαχόντες. Ο νικητής, και μόνο αυτός, μετά την ολοκλήρωση όλης της διαδικασίας, δεν μπορεί να κερδίσει ξανά σε κάποιον μελλοντικό διαγωνισμό. Τα στοιχεία του εκάστοτε νικητή θα παραμένουν κρυφά και δεν θα δημοσιεύονται. Στόχος μας, όπως είπαμε, να βοηθήσουμε όσους περισσότερους συνανθρώπους μας μπορούμε που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Η μόνη υποχρέωση του κάθε νικητή είναι να παραλάβει το ποδήλατο από το κατάστημα μας ή μέσω κάποιας μεταφορικής εταιρείας.

Κάθε αρχή και δύσκολη. Αν και πιστεύουμε ότι αυτή εδώ ίσως και να είναι λίγο πιο εύκολη με την δική σας βοήθεια! Από ένα απλό share, ώστε να γίνει γνωστή η προσπάθεια μας σε αυτούς που το χρειάζονται, μέχρι κάποιο παλιό ποδήλατο που δεν έχετε πλέον ανάγκη, όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε, και στο ελάχιστο, κάποιον που έχει πραγματικά ανάγκη!

Τα υπόλοιπα θα τα βρείτε εδώ!

Όροι Συμμετοχής εδώ!