Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με οποιοδήποτε από τους 5 παρακάτω τόπους.


1) Μέσω Paypal


Με την επιλογή της διασυνοριακής υπηρεσίας Paypal ως τρόπο πληρωμής, κάνετε πιο εύκολη και ασφαλή την συναλλαγή χωρίς να προβάλετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Η διαδικασία της πληρωμής είναι αυτοματοποιημένη και γρήγορη, ενώ η δημιουργία λογαριασμού δεν φέρει καμία επιβάρυνση.


2) Με Αντικαταβολή*


Η αντικαταβολή χρεώνεται με 1,50€ για κάθε παραγγελία. Η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται για παραγγελίες άνω των 150,00€, για παραγγελίες ποδηλάτων, και για ογκώδη αντικείμενα που θα ταξιδέψουν με μεταφορική εταιρεία.


3) Μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης


Μπορείτε να καταθέσετε το χρηματικό ποσό της παραγγελίας σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Κατά την κατάθεση θα πρέπει να αναγράψετε τον αριθμό παραγγελίας, καθώς και το ονοματεπώνυμο σας, ώστε να αναγνωρίσουμε την πληρωμή. Για γρηγορότερη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, καλό θα ήταν να μας αποστείλετε την απόδειξη πληρωμής με ένα E-mail, όπου θα διακρίνεται ο κωδικός και το όνομα σας.

  • Τράπεζα: Πειραιώς
  • Λογαριασμός: 5167100002566
  • IBAN: GR8701721670005167100002566
  • Δικαιούχος: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΚΑΡΙΚΟΣ


Σε περίπτωση που δεν λάβουμε την πληρωμή σας εντός μιας εβδομάδας από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας, θα προχωρήσουμε σε ακύρωση της.

4) Πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική κάρτα ή prepaid κάρτα


Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, καθώς και prepaid κάρτες.

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών υψηλής κρυπτογράφησης.

Για την καλύτερη ασφάλεια, η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας σας πραγματοποιείται απευθείας στην ιστοσελίδα ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων πιστωτικής κάρτας, δεν αποθηκεύεται στην ιστοσελίδα μας.

5) Πληρωμή στο Κατάστημα


Επισκεφθείτε το κατάστημα μας ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κοντά!