Αντικόφτης Ταχύτητας SeedBox 3.0

Κωδικός προϊόντος: 01-10441

Εκπτωτικός Κωδικός

Κερδίστε έκπτωση 5% για όλα τα προϊόντα του καταστήματος μας!

BIC5

189,00

Εξαντλημένο

Εξαντλημένο

16 People watching this product now!

Τρόποι Πληρωμής:

Περιγραφή

Αντικόφτης ταχύτητας SpeedBox 3.0 κατάλληλος για όλους τους Bosch κινητήρες και τους Gen4 (Active/Performance CX)

Συμβατός με τα μοτέρ Bosch Performance CX 2020!

Μια έξυπνη μονάδα επεξεργασίας τρίτης γενιάς με δυνατότητα καθορισμού ορίου ταχύτητας του e-bike.

Η μονάδα επεξεργασίας SpeedBox 3.0 επιτρέπει την επιλογή ορίου ταχύτητας. Μετά την εγκατάσταση του chip, η οθόνη του e-bike θα εμφανίζει πραγματικά δεδομένα, όπως μέγιστες και μέσες ταχύτητες, ημερήσια χιλιόμετρα και εύρος πλεύσης.

Πώς λειτουργεί το SpeedBox 3.0;
Η μονάδα επεξεργασίας μπορεί να ενεργοποιηθεί απευθείας από την οθόνη του ποδηλάτου σας. Αφού πατήσετε το κουμπί WALK, εμφανίζεται μια τιμή 9,9 km / h (6,2 mph) και από τώρα και στο εξής θα μπορείτε να οδηγείτε με ταχύτητα 40 km / h, 50 km / h και ακόμη περισσότερο από 60 km / h .

Για να απενεργοποιήσετε την μονάδα, πατήστε ξανά το κουμπί WALK. Η τιμή των 2,5 km / h (1,6 mph) θα εμφανιστεί στην οθόνη σας και το όριο ταχύτητας θα επανέλθει στα 25 km / h. Το ηλεκτρικό ποδήλατό σας θα λειτουργήσει τότε όπως πριν από την εγκατάσταση του chip.

Το SpeedBox σχεδιάστηκε επίσης για ηλεκτρονικά ποδήλατα που δεν διαθέτουν κλασική μονάδα ελέγχου με κουμπί Walk. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε τον συνδυασμό των κουμπιών + – + και το SpeedBox θα ενεργοποιηθεί. Μπορείτε εύκολα να απενεργοποιήσετε το SpeedBox με τον ίδιο τρόπο.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τη μέγιστη ταχύτητα της ηλεκτρικής υποβοήθησης αλλάζοντας τρόπους: Turbo – EMTB – Tour – Eco – Tour – EMTB – Turbo. Ένα πραγματικό όριο ταχύτητας θα εμφανιστεί μετά από αυτό. Η μέγιστη ταχύτητα μιας ηλεκτρικής βοήθειας μπορεί να αλλάξει πατώντας σύντομα το κουμπί WALK ή περιστρέφοντας τον πίσω τροχό 360 °. Η τιμή των 1,5 km / h στην οθόνη αντιστοιχεί στο όριο των 15 km / h, 2 km / h αντιστοιχεί στο όριο των 20 km / h, 2,5 αντιστοιχεί με 25 km / h, 3,0 αντιστοιχεί με 30 km / h, 9,9 αντιστοιχεί σε 99 km / h κ.λπ. Το τελευταίο εμφανιζόμενο όριο θα αποθηκευτεί μετά από 5 δευτερόλεπτα αδράνειας.

Όταν χρησιμοποιείτε το SpeedBox 3.0 με κινητήρες Bosch της 4ης γενιάς (που παράγονται το 2020 ή αργότερα), είναι απαραίτητο να αφήσετε το ποδήλατο μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής μέχρι να εμφανιστεί η τιμή των 0,0 km / h. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας ο υπολειπόμενος χρόνος θα εμφανίζεται σε λεπτά. Τότε είναι ασφαλές να απενεργοποιήσετε το ποδήλατό σας και μπορείτε να αρχίσετε να περιμένετε την επόμενη διαδρομή σας.

Εάν σκοπεύετε να εγκαταστήσετε το SpeedBox σε ένα ολοκαίνουργιο ποδήλατο, βεβαιωθείτε ότι το έχετε οδηγήσει για τουλάχιστον 1 χλμ. Πριν ενεργοποιηθεί το τσιπ.

Λεπτομέρειες

Χαρακτηριστικά

Βάρος

440 g

Brand

SpeedBox

Διαθεσιμότητα

Άμεσα διαθέσιμο

Size

Αξιολογήσεις Πελατών